Aromatherapie

Het is mogelijk om een essentiële olie toe te voegen aan de massage olie voor een heerlijke geur en nog meer effect van jouw massage. De olie wordt op jouw persoonlijke behoefte afgestemd.

Wat zijn essentiële oliën precies? Essentiële oliën zijn krachtige bestanddelen uit planten. Ze worden door de plant gevormd als bescherming tegen gevaren vanuit de natuur en insecten. Ze geven de plant zijn unieke aroma (geur). De bestanddelen worden opgeslagen in de wortels, bloemen, zaden en schors van planten en kunnen worden vrijgemaakt, zodat wij ze in de vorm van een krachtige olie kunnen gebruiken. Het gebruik van deze essentiële oliën noemt men ook wel aromatherapie. Essentiële oliën worden al eeuwenlang door vele beschavingen over de hele wereld gebruikt voor het verbeteren van gezondheid en welzijn.

Essentiële olie ervaren bij Bali Body Bliss

Ervaar nu zelf hoe de oliën het effect van jouw massage versterken door te zorgen voor meer ontspanning (Lavendel), verlichting van spier- en gewrichtspijn (Rozemarijn), een sterke detox (Eucalyptus) of een energieboost (Grapefruit). Het geeft een extra dimensie aan jouw massage en kan voor een meerprijs van €5 worden bijgeboekt.

Of boek een Aromatouch massage, als je meerdere oliën wilt ervaren.

IMG_4571

Essentiële olie kopen bij Bali Body Bliss

Daarnaast kun je de kracht van deze plantenextracten nu ook thuis ervaren! De essentiële oliën zijn bij Bali Body Bliss te koop. Ze zijn op vele manieren te gebruiken ter ondersteuning bij allerlei klachten. Bij aankoop van iedere olie vind je een instructie voor hoe je deze het beste kunt gebruiken en waarvoor. Daarnaast kun je iedere andere olie van dōTERRA® bij Bali Body Bliss bestellen. Als Wellness Advocate en gecertificeerd dōTERRA® Essential Oil Specialist geef ik je graag uitleg over alle producten. Stuur bij interesse of vragen een berichtje!

Essentiële olie & edelsteen set

Naast dat je bovenstaande oliën kunt kopen, kun je nu ook een essentiële olie met een bijpassende edelsteen kopen, om bijvoorbeeld cadeau te geven!

En wat nog mooier is, de essentiële olie en bijpassende steen versterken elkaars werking:

  • Wild Orange met een gele aventurijn: zorgt voor warme en vrolijke energie, trekt voorspoed en geluk aan, kalmerend, motiverend en beschermend tegen elektromagnetische straling
  • Lavendel met een amethist: zorgt voor rust en een harmonieuze sfeer, kalmeert de huid, zuiverend en beschermend, brengt ontspanning en zelfinzicht en helpt bij hoofdpijn en slaapproblemen

Ieder setje is mooi verpakt en bevat kaartjes met uitleg over de werking en het gebruik. Neem contact op indien je een setje wilt bestellen.