Aromatherapie
Essentiële olie

Wat zijn essentiële oliën?

Essentiële oliën zijn krachtige bestanddelen uit planten. Ze worden door de plant gevormd als bescherming tegen gevaren vanuit de natuur en insecten. Ze geven de plant zijn unieke aroma (geur). De bestanddelen worden opgeslagen in de wortels, bloemen, zaden en schors van planten en kunnen worden vrijgemaakt, zodat wij ze in de vorm van een krachtige olie kunnen gebruiken. Het gebruik van deze essentiële oliën noemt men ook wel aromatherapie. Essentiële oliën worden al eeuwenlang door vele beschavingen over de hele wereld gebruikt voor het verbeteren van gezondheid en welzijn.

Essentiële olie ervaren bij Bali Body Bliss

Ervaar nu zelf hoe de oliën het effect van jouw massage versterken. Het geeft een extra dimensie aan jouw massage en je kunt uitleg krijgen over hoe je de oliën kunt toepassen in jouw dagelijks leven! 

Ik maak onder andere gebruik van de AromaTouch techniek en de Symphony of the Cells protocollen, waarmee je meerdere oliën kunt ervaren tijdens een massage.

IMG_4571

Essentiële olie kopen bij Bali Body Bliss

Je kunt de kracht van deze plantenextracten nu ook thuis ervaren! De essentiële oliën zijn bij Bali Body Bliss te koop. Ze zijn op vele manieren te gebruiken ter ondersteuning bij allerlei klachten. Bij aankoop van iedere olie krijg je een instructie voor hoe je deze het beste kunt gebruiken en waarvoor.

Wil jij altijd 25% korting op de meest zuivere essentiële oliën van dōTERRA®? Bestel dan hier een basis set essentiële oliën en krijg gelijk een jaar lang 25% korting op alle oliën! Of neem contact op indien je meer informatie wilt, als Wellness Advocate en gecertificeerd dōTERRA® Essential Oil Specialist geef ik je graag uitleg over alle producten.

Essentiële olie & edelsteen set

Naast dat je losse oliën kunt kopen, kun je ook een essentiële olie met een bijpassende edelsteen kopen, om bijvoorbeeld cadeau te geven!

En wat nog mooier is, de essentiële olie en bijpassende steen versterken elkaars werking:

  • Wild Orange met een gele aventurijn: zorgt voor warme en vrolijke energie, trekt voorspoed en geluk aan, kalmerend, motiverend en beschermend tegen elektromagnetische straling
  • Lavendel met een amethist: zorgt voor rust en een harmonieuze sfeer, kalmeert de huid, zuiverend en beschermend, brengt ontspanning en zelfinzicht en helpt bij hoofdpijn en slaapproblemen

Ieder setje is mooi verpakt en bevat kaartjes met uitleg over de werking en het gebruik. Neem contact op indien je een setje wilt bestellen.