Aromatouch &
Symphony of the cells

Essentiële oliën ervaren

Je kunt essentiële oliën (hier lees je wat dat zijn) op verschillende manieren ervaren bij Bali Body Bliss, onder andere in de vorm van een AromaTouch™ massage of een massage waarbij een Symphony of the Cells™  protocol wordt toegepast. Daarnaast kun je essentiële oliën ook thuis ervaren!

Wat is een AromaTouch™ massage?

Ervaar de kracht van essentiële oliën met deze massage techniek. Bij deze doeltreffende techniek worden maar liefst acht verschillende essentiële oliën en blends van dōTERRA® ingemasseerd. Dit gebeurt op de rug en de voeten of handen, waar zich energiebanen en reflexpunten bevinden. Op deze manier worden de oliën optimaal opgenomen, waardoor ze het lichaam helpen bij het verminderen van stress (ontspannen), toxische stoffen verminderen (ontgiften), afweersysteem boosten (ontsteking verminderen) en het in balans brengen van het zenuwstelsel. 

De AromaTouch™ massage is een milde, ritmische massage van de rug en voeten. De ervaring leert dat men zich ontspannen in het hoofd, maar energiek in het lijf voelt na de massage. Herken jij bij jezelf klachten als hoofdpijn, chronisch vermoeid, spier- of gewrichtsklachten, chronische ziekten of regelmatige stress? Dan is de AromaTouch™ massage wellicht wat voor jou!

Indien je een massage boekt bij Bali Body Bliss, kunnen we afhankelijk van jouw wensen en klachten kiezen voor een AromaTouch™ massage.

Symphony of the Cells

Symphony of the Cells protocollen zijn bedacht door Boyd Truman. Het zijn eigenlijk geadviseerde volgordes van bepaalde essentiële oliën van therapeutische kwaliteit, zoals de essentiële oliën van doTERRA®. Elk protocol werkt op een specifiek body system en daarmee ook op specifieke aandoeningen, zowel lichamelijk als geestelijk. We kiezen van te voren samen welk protocol bij jouw behoeftes aansluit. De oliën worden in laagjes op de rug en voeten aangebracht – de plek waar veel zenuwuiteinden zich bevinden. Hiermee wordt het in het gehele lichaam opgenomen.

Indien je een massage boekt bij Bali Body Bliss, kunnen we afhankelijk van jouw wensen en klachten kiezen voor een massage met een Symphony of the Cells™ protocol.