Over Bali body bliss

EIGENAAR EN FILOSOFIE ACHTER BALI BODY BLISS

Graag heet ik je van harte welkom bij Bali Body Bliss! Mijn naam is Anouk en ik ben sinds februari 2020 trotse eigenaar van en masseur bij Bali Body Bliss. Nadat ik op het Indonesische eiland Bali zelf heb ervaren wat deze massage met je kan doen, heb ik mij in 2019 laten certificeren tot Balinees masseur. Sindsdien heb ik veel verschillende nascholingen gevolgd.

Als Geneeskunde student ben ik altijd al gefascineerd geweest door het menselijk lichaam en het zelfhelend vermogen van de mens. Ik geloof dat we met het verminderen van stress en/of spanning veel lichamelijke en geestelijke klachten kunnen verminderen.

We leven in een drukke tijd, waarin alles op hoog tempo altijd maar doorgaat en innovatie en verbetering centraal staan. We staan zelden even stil bij hoe we ons voelen en nemen weinig tijd meer voor onszelf. Dit levert onbewust veel stress op, met klachten als hoofdpijn, spier- en gewrichtspijn, een onrustige huid of slaap- en stemmingsproblemen tot mogelijk gevolg.

Met een massage bij Bali Body Bliss wil ik je laten ervaren wat een massage die afgestemd is op jouw behoefte voor jou kan betekenen. Ervaar de kracht van essentiële oliën en luisteren naar je lichaam. Even uit je hoofd komen en terug naar je lijf gaan – terug naar het hier en nu. Boek nu jouw massage en ervaar het zelf.